glo.business the best services for you!

Referenciák

IKEA

Helsingborgban, a konszern svédországi IT központjában épülő adattárház gyűjti össze a világ összes IKEA áruházának eladási és aktuális készlet adatait. Ezen információk alapján hangolja össze a vállalat a gyártási és kereskedelmi tevékenységeit, ugyanakkor felhasználja azokat tervezési folyamataihoz. A projekt során szakembereink felelősek az összes ETL fejlesztési tevékenység elvégzéséért, (mind a tervezés, megvalósítás, tesztelés, dokumentálás területén), valamint az ETL folyamatok működtetéséért.

Raiffeisen International Bank

A bank a közép-kelet európai régió 14 leánybankjában egységes termék profitabilitás és kockázat elemző rendszert valamint ehhez kapcsolódóan egy bevétel/költségtervező rendszert vezet be. Ez utóbbi rendszer elem megvalósítási munkáiban veszünk részt. A munkát részben Bécsben, részben az adott országban végezzük a BearingPoint Austria GmbH stratégiai tanácsadó cég partnereként.

OTP Banka Hrvatska

Zadarban, az OTP csoport horvátországi leánybankjában folyó adattárház projektben az ETL és a riportcsomag tervezési, valamint megvalósítási munkáiban közreműködtünk, mint az Oracle Hungary alvállalkozója.

Deutsche Bahn

A német vasúttársaság energia elosztó hálózata felügyeleti információs rendszerének fejlesztésében vettünk részt Frankfurtban, riportkészítési feladatokban.

MÁV START

A MÁV Start Zrt. kezeli a vasutas dolgozók és családtagjaik, valamint a vasutas nyugdíjasok kedvezményes utazási jogosultságait, mintegy kb. 350 ezer embert tartva nyilván. Mivel a jelenlegi rendszereik rendkívül elavultak, így szakembereink ezen, ún. Menetkedvezményi információs rendszer megújítása stratégiájának kidolgozásában vesznek részt.